2022-05-09 07:42:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Bármily nehezedre esik is, próbálj meg pozitívan gondolkozni

Napi horoszkóp május 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr ma megkezdi hátráló mozgását. Ez minden, csak nem egyszerű: sajnos nagyon megnehezíti az ügyeink elintézését! Mindenféle váratlan kalamajkára számítani lehet: meg nem érkezett emailek, eltévedt levelek, félrement utalások tehetnek bosszússá.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkához ma hatalmas akarattal és elszántsággal látsz neki, de nem minden az akarat. Kell valami más is, hogy a siker biztos legyen. Talán próbálkozz igazán, a szívedből vágyni rá! A szeretet is csodákra képes, éleszd fel a szívedben!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátrálni kezd az Ikrek jegyében, ami megnehezíti az ügyeink intézését. Egy régi ismerősöd is felbukkanhat a múltból, talán van még valami tisztázni valótok, azért jelenik meg újra az életedben.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Te nagyon óvatos fajta vagy, most mégis gyakorolnod kellene a spontaneitás erényét. Ne félj a váratlan helyzetektől, új emberektől, mert talán épp ezek révén ismerheted meg eddig rejtett oldalaidat, tehetségedet.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az összpontosítási képességed ugyan átlagon felüli, a hátráló Merkúr azonban mégis túljárhat az eszeden. Ha valami információ nem úgy és oda jut el, ahova kellett volna, az nagy kalamajkát okozhat neked a mai napon.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hátráló Merkúr hatását nem biztos, hogy azonnal megérezzük, de lassan nyilvánvalóvá válik, mennyi nehézséget okoz. Ezek ugyan kis fennakadások, de nagyon bosszantóak. Ellenőrizz ma mindent kétszer is!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon különösen nem fűlik a fogad a puskaporos helyzetekhez. Ha azt tapasztalod, hogy valahol vihar van kitörőben, inkább menekülőre fogod. A családodban ezt megteheted, de mi lenne, ha inkább magadra vállalnád a békéltető szerepét?
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tudod jól, hogy aki szelet vet, az vihart arat. Ez mégsem biztos, hogy megakadályoz téged abban, hogy viszálykodást szíts. Pedig ma tényleg a legjobb arcodat kellene mutatnod, hogy érvényesülhess.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatodban mély ragaszkodást érzel a másik iránt, talán ezért is tudsz könnyebben megegyezni vele a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha az már egy ideje rossz irányt vett.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha belső világodat rendbe teszed, a külvilág rendje magától helyreáll. Ez néha fordítva is igaz: tegyél rendet a külvilágban is! Új lehetőségek adódhatnak, akár a munka, akár a társkapcsolat terén, de ennek előfeltétele a külső-belső megtisztulás.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bármily nehezedre esik is, próbálj meg pozitívan gondolkozni, ne hagyd, hogy a rosszkedved eluralja a napodat. Gondolj bele: a mosolyra mosoly lehet a válasz. De egy szigorú arcra nem nevet senki sem.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Barátaid kikérik a tanácsodat egy kényes ügyben. Csak akkor nyilatkozz, ha valóban kompetensnek érzed magad. És még akkor is tartózkodj a túl éles ítéletektől. Nehogy a végén rád nehezteljenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: